Aplicatia se incarca

Termeni si conditii

Vanzarile de bunuri si servicii prin intermediul acestui magazin virtual implica acceptarea termenilor si conditiilor descrise mai jos.

Vanzatorul, compania SC SPORT MALL ARENA SRL, isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile.

Prin lansarea unei comenzi pe website-ul www.sportmallarena.ro, Cumparatorul este de acord cu termenii si conditiile prezente.

Serviciile comercializate de catre Vanzator sunt:

1. Abonamente cu numar de ore incluse ce se pot utiliza pentru rezervarile efectuate in aplicatie (website).

2. Ore individuale care se achita in urma unei rezervari efectuate in aplicatie (website) de catre Cumparator.

Modalitate de comanda:

1. Cumparatorul isi creeaza un cont in aplicatie (website) si se autentifica

2. Cumparatorul poate achita unul sau mai multe abonamente disponibile, acestea isi vor cumula orele la nivel de cont de utilizator.

3. Cumparatorul efectueaza o rezervare in aplicatie (website), in functie de disponibilitatea prezentata in calendarul digital si alege una dintre modalitatile de plata: cu abonament sau achitand in mod individual orele. Nota: In cazul achitarii orelor in mod individual, pretul acestora se va afisa inainte de finalizarea comenzii, astfel incat Cumparatorul sa ia la cunostinta pretul acestora. Preturile per ora (fara abonament) sunt variabile in functie de sezon / zi a saptamanii / ora. Asadar, afisarea unui pret standard per ora nu este posibil, spre deosebire de pretul afisat pe website al abonamentelor.

Politica de livrare a serviciilor

Abonamentele sau orele achitate per rezervare se incarca in contul de client si pot fi utilizate imediat ce procesatorul de plata cu cardul confirma programatic plata. De obicei, acest lucru se petrece instant, deodata cu efectuarea si achitarea serviciilor.

Politica de retur

Abonamentele achizitionate ce nu au fost utilizate se pot returna in termen de 24 de ore prin cerere catre contact@sportmallarena.ro, dar nu in cuantum mai mare de 90% din valoarea acestora. Rezervariile achitate in mod individual nu se returneaza. In cazul in care, din orice motive, Cumparatorul nu poate onora rezervarea efectuata, contravaloarea acesteia nu se va returna de catre Vanzator.

Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a solicita Cumparatorului plata in avans a serviciilor comandate.

Toate elementele de grafica ale site-ului, logo, imagini, baze de date, etc. apartin in exclusivitate SC SPORT MALL ARENA SRL, operatorul site-ului www.sportmallarena.ro. Folosirea celor enumerate mai sus fara acordul explicit si in scris al SC SPORT MALL ARENA SRL se pedepseste conform legii.

Neintelegerile aparute intre SC SPORT MALL ARENA SRL si clienti vor fi rezolvate pe cale amiabila. In masura in care acest lucru este imposibil, solutionarea conflictelor va fi realizata pe cale judecatoreasca.

2 locatii disponibile

 

Beneficiezi de terenuri de calitate cu pardoseli care protejeaza articulatiile jucatorilor si ofera confort in manipulrea mingiei de joc.

 

Ai acces facil atat cu mijloace de transport in comun cat si cu masina, parcare asigurata non-stop.

 

Terasa pentru racorirea de dupa antrenament, vestiare si tot ce ai nevoie sa te simti bine.

 

Urmariti evenimentele de streetball sau minifotbal de la SportMallArena sa va puteti inscrie din timp la turneele si camp-urile organizate de noi !

Unde ne gasesti

1. Mega Mall Outdoor

Situat in MegaMall Bucuresti, Bdul. Pierre de Coubertin nr. 3-5, este usor de accesat cu mijloace de transport in comun. Baschet oficial fullcourt 5x5, halfcourt 3x3, fotbal 4+1 si tenis cu piciorul. Parcare cu acces non-stop, nocturna, vestiare si terasa-bar cu 200 de locuri. Periodic se organizeaza competitii de amatori. Cereti detalii telefonic.

2. Promenada mall

Situat in București Mall Promenada, Calea Floreasca nr. 246B, usor de accesat din zona de birouri Pipera-Baneasa. Dispune de 3 terenuri de streetball halfcourt, parcare non-stop, terasa si foodcourt. Posibilitati de inchiriere incepand cu 30 de minute.

3.In curand in alte malluri din tara

Conceptul de " Sport la Mall " este un proiect nou ce doreste sa promoveze activitatea sportiva de masa in locatii accesibile, asa cum sunt mall -urile. Beneficiati de facilitati moderne, parcare, vestiare, nocturna, terasa si acces la oferta comerciala a zonei.

Suna Rezerva acum