Aplicatia se incarca

Sport Mall Arena

In contextul in care infrastructura sportiva din Romania este subdimensionata, Sport Mall Arena ofera un concept nou de baze sportive in cadrul principalelor mall-uri. Avand acces facil, direct cu principalele mijloace de transport in comun din Bucuresti, oferim o solutie de calitate la indemana doritorilor de sport la nivel amator si profesionist.

Am folosit materiale de cea mai buna calitate pentru partea de infrastructura, dedicate pentru baschet si fotbal.

Terenurile de baschet 5X5, precum si cele pentru 3X3 au o pardoseala Versacourt USA, dedicata jocului cu mingea (rebound 97%), ce ofera un control optim in acelasi timp fiind protectoare cu articulatiile sportivilor. Panourile sunt din sticla securit cu dimensiuni regulamentare FIBA 1.800 mm. X 1.050 mm., H 3.050 mm.

Terenul de Minifotbal 5X5, precum si cel de tenis cu piciorul beneficiaza de o suprafata cu gazon sintetic premium, fabricat in Olanda, ce permite o alunecare optima a mingii si confort pentru jucatori. Portile sunt 2.000 mm. X 3.000 mm.

Poti veni cu mingea ta sau primesti una de la noi la momentul inchirierii.

Baza sportiva din cadrul Mega Mall Bucuresti este dotata cu vestiare si puteti ramane pe terasa acoperita cu 200 de locuri, pentru hidratare.

Ambele locatii de la Promenada Mall si Mega Mall beneficiaza de parcare nonstop.

 

Turnee si competitii

O alta componenta importanta pentru functionarea bazelor sportive din cadrul mallurilor este organizarea de competitii sportive pentru amatori. Ne dorim sa atragem cat mai multi practicanti ai sportului, constienti fiind ca a fi competitiv si a dori sa iti masori indemanarea face parte din frumusetea sportului. Fie ca doresti sa participi la competitii in desfasurare, fie ca doresti sa organizazi propriul turneu, te invitam sa urmaresti activitatea din social media sau sa ne contactezi pentru a te sustine in demersul tau.

Sustinem atat sportul de masa prin competitii de amatori cat si sportul de performanta, deoarece calitatea materialelor precum si dimensiunile regulamentare ale terenului de baschet permit organizarea de competitii inclusiv de nivel international.

2 locatii disponibile

 

Beneficiezi de terenuri de calitate cu pardoseli care protejeaza articulatiile jucatorilor si ofera confort in manipulrea mingiei de joc.

 

Ai acces facil atat cu mijloace de transport in comun cat si cu masina, parcare asigurata non-stop.

 

Terasa pentru racorirea de dupa antrenament, vestiare si tot ce ai nevoie sa te simti bine.

 

Urmariti evenimentele de streetball sau minifotbal de la SportMallArena sa va puteti inscrie din timp la turneele si camp-urile organizate de noi !

Ce spun clientii nostri

Unde ne gasesti

1. Mega Mall Outdoor

Situat in MegaMall Bucuresti, Bdul. Pierre de Coubertin nr. 3-5, este usor de accesat cu mijloace de transport in comun. Baschet oficial fullcourt 5x5, halfcourt 3x3, fotbal 4+1 si tenis cu piciorul. Parcare cu acces non-stop, nocturna, vestiare si terasa-bar cu 200 de locuri. Periodic se organizeaza competitii de amatori. Cereti detalii telefonic.

2. Promenada mall

Situat in București Mall Promenada, Calea Floreasca nr. 246B, usor de accesat din zona de birouri Pipera-Baneasa. Dispune de 3 terenuri de streetball halfcourt, parcare non-stop, terasa si foodcourt. Posibilitati de inchiriere incepand cu 30 de minute.

3.In curand in alte malluri din tara

Conceptul de " Sport la Mall " este un proiect nou ce doreste sa promoveze activitatea sportiva de masa in locatii accesibile, asa cum sunt mall -urile. Beneficiati de facilitati moderne, parcare, vestiare, nocturna, terasa si acces la oferta comerciala a zonei.

Suna Rezerva acum